Kohti Metsämaailmaa

Metsät ja hyvinvointi -retki maanantaina 12.6.

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Tervetuloa metsät ja hyvinvointi -teemaiselle retkelle Tuomarniemen puulajipuistoon!

Retki on kaikille avoin ja maksuton. Retken aikana keskustellaan metsien merkityksestä hyvinvoinnillemme ja tehdään ohjattuja harjoituksia, joiden tavoitteena on edistää mielen ja kehon hyvinvointia luonnon avulla. Rentoudutaan, virkistytään ja jutellaan metsien tärkeydestä meille kaikille. Retken vetäjänä toimii Tmi Lillukkametsän Aana Vainio. Hän on Green Care-koulutuksen käynyt luonto ja hyvinvointi -aiheisten palveluiden ohjaaja, ja hänellä on pitkä kokemus myös luonnontuotteiden keräämisestä ja käyttämisestä.

Aika: maanantai 12.6.2023 klo 17:30-18:30
Lähtöpaikka: Tuomarniemen Puulajipuisto, Tuomarniementie 55, Ähtäri
Vaativuus ja soveltuvuus: Liikumme rauhallisesti noin tunnin ajan. Reitti on melko tasainen.
Osallistujien oma varustautuminen: Säänmukainen ulkoiluvarustus.
Vetäjät: Aana Vainio (Tmi Lillukkametsä), Tiina Tarkkonen (Metsiemme salaisuuksia -hankevetäjä)
Järjestäjä: Metsiemme Salaisuuksia -hanke, hanketta toteuttavat yhteistyössä Ähtärin Zoo Resort, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

Hyvä tietää: Retki on samalla talkootilaisuus, jossa yhdessä havainnoiden ja keskustellen kootaan hyvinvointiin liittyvää metsätietoa ja metsätarinoita Aanan johdolla. Mukaan voi tulla kuulolle ja antamaan palautetta, tai osallistumaan aktiivisesti toteutukseen. Säävaraus.

Lisätietoa tiina.tarkkonen(at)ahtarizoo.fi, 044 978 4042

 Metsat ja terveys pieni

Banneri.jpg

Metsätietoa ulkoilijoille -hanke toteutetaan vuosina 2024–2025.


maaseutu2020EU lippu ja tunnuslauseleader logo 1kuudestaan logoMetsämiesten säätiö

Matkalla kohti metsämaailmaa -hanke toteutettiin vuosina 2020–2021. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020, ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa.

Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi


Metsiemme salaisuuksia -hanke toteutettiin vuosina 2022–2023. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022), ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa. Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös paikallisia yrityksiä.

Lue sivuston saavutettavuusseloste