Kohti Metsämaailmaa

Otteita julkaisusta ja yksityinen rahoitus

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Yrityksillä on vielä mahdollisuus osallistua tämän yleishyödyllisen kehittämishankkeen yksityiseen rahoitukseen! Nimiä ja logoa varten on tilaa "toteuttajat ja tukijoukot" -sivulla – siellä löytyykin jo monen ahkeran talkoolaisen nimi. Messuvieraat pääsivät Soinin Luonto- ja erämessuilla tutustumaan Metsiemme salaisuuksia -hankkeessa valmisteilla olevaan metsätarinajulkaisuun. Upeasti kuvitettua, työpajoissa ja retkillä yhdessä talkoolaisten kanssa ideoitua julkaisua viimeistellään kesän aikana. Julkaisu valmistuu syksyllä 2023.

Alla on näytteitä julkaisusta niille, jotka eivät päässeet messuille. Jos haluat tutustua julkaisun tämänhetkiseen versioon kokonaisuudessaan, linkin saa pyydettäessä hankevetäjältä tiina.tarkkonen(at)ahtarizoo.fi.

kansihanketoteuttaja

tervaa

metsapalo

outojalintukallio

Banneri.jpg

Metsätietoa ulkoilijoille -hanke toteutetaan vuosina 2024–2025.


maaseutu2020EU lippu ja tunnuslauseleader logo 1kuudestaan logoMetsämiesten säätiö

Matkalla kohti metsämaailmaa -hanke toteutettiin vuosina 2020–2021. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020, ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa.

Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi


Metsiemme salaisuuksia -hanke toteutettiin vuosina 2022–2023. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022), ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa. Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös paikallisia yrityksiä.

Lue sivuston saavutettavuusseloste